1. Help Center
  2. Installationsvejledningerne

Installationsvejledningerne - Bordplader

Installationsvejledningerne for vores bordpladematerialer guider dig igennem, hvad du bør overveje, når du modtager din bordpladelevering, samt råd og anbefalinger vedrørende forudgående kontrol, montering af bordpladen, og installation af vaske/kogeplader samt pleje- og vedligeholdelsesvejledninger.

I mange lande/områder har vi enten højt kvalificerede køkkenmontørteams eller montører, vi samarbejder med, som vil installere bordpladen for dig. I tilfælde af spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i din designkonsulent/køkkenplanlægger fra Reform.

Selvom du ikke køber installationsservice gennem os, anbefaler vi altid at arbejde med en erfaren professionel, der har installeret materialet før. Hvis du er i tvivl, bedes du henvende dig til dem, give dem vejledningerne nedenfor og kontakte designkonsulenten/køkkenplanlæggeren, der håndterer dit projekt. Vi giver dig gerne yderligere oplysninger, hvis det er nødvendigt.

Installationsvejledningerne

Kompaktlaminat

Corian (kun i Europa)

FENIX Laminate

HDPE

Linoleum

Massivt træ

Rustfrit stål