Book din køkkenmontør

Vi kan hjælpe dig med at booke opmålingsservice og monteringsservice. Både til køkkenelementer og til bordpladen, såfremt denne bestilles separat.

De vil kunne hjælpe med følgende:

• Samle og montere køkkenet (kabinetter, skuffer, hylder, hængsler, fronter, sokkel, osv)
  • Installerer hvidevarer (uden tilslutning)
  • Fuger rundt om køkkenet

Den vejledende monteringspris prissættes af montøren udfra din køkkentegning/bestilling hos Reform og kan variere hvis der foretages ændringer til denne tegning.

Hvis du har ønsker til yderligere montørarbejde, som ikke fremgår af ovenstående specifikation, kan du aftale nærmere med montøren ift. muligheder og pris. Montøren justerer prisen alt efter hvad I aftaler, hvorfor den endelige pris fastsættes.