Generelt om hvidevarer

Optimerer funktionaliteten af køkkenet

Såfremt projektet befinder sig i Danmark kan vi supplere din køkkenbestilling med hvidevarer fra Miele. Spørg din salgskonsulent om yderligere information.

Såfremt du vælger hvidevarer fra en anden leverandør, vær da opmærksom på at især opvaskemaskinen kan være en udfordring at få til at passe. Her skal opvaskemaskinen kunne monteres med en front på 80(79,7) cm i højden, så den passer sammen med de andre underskabe.

*Reform kan ikke garantere at hvidevarer købt fra en anden leverandør passer ind i Reform køkkensystemet. Tag din Reform køkkentegning med til hvidevareleverandøren og de vil kunne sikre sig, at du vælger de rigtige hvidevarer.

Du skal være velkommen til at sende os specifikationerne til dine udvalgte hvidevarer; mærke, model/type - så kan vi dobbelttjekke om de vil passe i opsætningen.